Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuteistas kaišiadorietis, ne kartą prievartavęs dvi nepilnametes

22 m. kaišiadorietis T.B. įkalinimo įstaigoje praleis aštuonerius metus – tokį sprendimą priėmė Kaišiadorių rajono apylinkės teismas, išnagrinėjęs baudžiamąją bylą, kurioje jam buvo pateikti kaltinimai dviejų nepilnamečių išžaginimu, vienos jų seksualiniu prievartavimu ir siekiu, jog nukentėjusios duotų melagingus parodymus, pranešė Kauno apygardos prokuratūra.
Teismas
Teismas / Photos.com nuotr.

Tyrimo duomenimis, 2011 m. vasarą T.B., apsvaigęs nuo alkoholio, naudodamas fizinį smurtą bei grasindamas nušauti vieną iš nukentėjusiųjų, jei pastaroji priešinsis, ne kartą ją išžagino ir seksualiai išprievartavo.

Tą pačią 2011 m. vasarą T.B. Kaišiadorių miesto miško masyve, panaudodamas fizinį smurtą, išžagino kitą merginą.

Be to, T.B., būdamas suimtas Kauno tardymo izoliatoriuje, parašė nukentėjusioms laiškus, kuriais siekė jas paveikti – ikiteisminio tyrimo metu ir teisme duoti melagingus parodymus.

Kaltinamasis teisiamojo posėdžio metu tik iš dalies pripažino kaltę: neprisipažino, kad nusikalstamos veikas  padarė prieš nukentėjusiųjų valią.

Teismas taip pat priteisė iš T.B. per 14 tūkst. litų turtinei žalai atlyginti ir 58 tūkst. litų – neturtinei žalai atlyginti.

Nuosprendis per 20 dienų gali būti skundžiamas apeliaciniu skundu Kauno apygardos teismui per Kaišiadorių rajono apylinkės teismą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius