-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuteistojo pusbrolis Pravieniškėse taranavo pataisos namų vartus: „Liūdnai čia sėdite!“

Į Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos 2-ojo sektoriaus vartus įsirėžė automobilis. Taranuoti vartai stipriai apgadinti, todėl imtasi papildomų priemonių įstaigos teritorijai apsaugoti.
Į Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos 2-ojo sektoriaus vartus įsirėžė automobilis.
Į Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos 2-ojo sektoriaus vartus įsirėžė automobilis. / Kalėjimų departamento nuotr.

Lapkričio 8-osios naktį, 00.10 val. į 2-ojo sektoriaus transporto aikštelės vartus įsirėžė automobilis "VW Passat". Išlipęs iš mašinos vairuotojas šūkavo, esą „liūdnai čia sėdite, atvažiavau palinksminti“.

Paaiškėjo, kad automobilį vairavęs pilietis D.J. (gim. 1985 m.) yra 2-ajame sektoriuje bausmę atliekančio nuteistojo giminaitis. Pusbrolis tądien (lapkričio 7 d.) buvo atvykęs į trumpalaikį pasimatymą su nuteistuoju, pasakojama Kalėjimų departamento atstovų pirmadienį paviešintame pranešime.

Taranavus įkalinimo įstaigos vartus buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba ir policijos pareigūnai, kurie sulaikė vairuotoją ir nuvežė į policijos komisariatą. Tokio keisto D.J. poelgio motyvai tikslinami. Įvykio aplinkybes tiria Kaišiadorių policija.

Kalėjimų departamento nuotr./Į Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos 2-ojo sektoriaus vartus įsirėžė automobilis.
Kalėjimų departamento nuotr./Į Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos 2-ojo sektoriaus vartus įsirėžė automobilis.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius