-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nužudyto J.Furmanavičiaus draugė: kaltinimai pedofilija – netiesa

Nužudyto teisėjo Jono Furmanavičiaus draugė Asta Ramanauskaitė LNK laidoje „Nuo... iki...“ pasakojo, kad su 18 metų vyresniu teisėju draugavo 8 metus ir galvojo apie santuoką. Bet kokius kaltinimus pedofilija ji kategoriškai atmeta: „Tai netiesa.“
Asta Ramanauskaitė
Asta Ramanauskaitė / LNK nuotr.
Temos: 1 Pedofilija

Stomatologe dirbanti A.Ramanauskaitė sako, kad jos draugas buvo labai ramus, patikimas, inteligentiškas žmogus. „Niekada nemačiau jo supykusio“, – laidoje „Nuo... iki...“ kalbėjo A.Ramanauskaitė.

Į klausimą, ar jos nestebino, kad teisėjas buvo nevedęs, neturėjo vaikų, moteris atsakė,  jog J.Furmanavičius jai buvo užsiminęs apie vieną labai ilgai trukusį ryšį. „Jį nuvylė“, – apie ankstesnius J.Furmanavičiaus santykius su artima moterimi pasakojo A.Ramanauskaitė.

Moteris teigia, kad su J.Furmanavičiumi viskas krypo vedybų link. Jie svajojo apie namą, apžiūrinėjo įvairius galimus sklypus. J.Furmanavičius padėjo moteriai įsirengti butą, tačiau kartu nuolatos jie negyveno. „Jonas nebuvo iš tų vyrų, kurie ateitų gyventi į kažkieno namus“, – pasakojo A.Ramanauskaitė.

Jai niekuomet nereikėdavo tikrinti draugo, nes juo pasitikėjo 100 procentų. Netrikdydavo moters ir tai, kad J.Furmanavičius mėgdavo į keliones važiuoti vienas – anot jos, kiekvienam žmogui kartais reikia pabūti vienam, tad tai gal buvo vienintelės galimybės pabėgti, pailsėti. Nors savo finansus pora tvarkė atskirai, anot Astos, teisėjas jai padėdavo.

A.Ramanauskaitė teigia, kad apie savo darbą teisėjas beveik nieko nepasakodavo. Galbūt todėl, kad užaugo tarp seserų ir nenorėdavo jokiai moteriai sukelti rūpesčių, skausmo. „Ir apie tai, kad Drąsius Kedys šmeižia jį neva tvirkinus jo dukrą, užsiminė lyg tarp kitko, lyg į tai neverta būtų kreipti jokio dėmesio“, – sakė A.Ramanauskaitė.

Kaltinimais pedofilija Asta nė už ką nenori tikėti. „Tai netiesa, – kategoriškai sako moteris. – Esu tuo visiškai tikra.“

Asta sako, kad naktį prieš nužudymą ji buvo kaime ir susapnavo bloga žadantį sapną. Atsibudusi ryte ji sužinojo, kad J.Furmanavičius nužudytas – tai jai pranešė Jono sesuo. Iš pradžių tuo nepatikėjo, tačiau atlėkusi į Kauną sužinojo, kad tai kraupi tiesa. Jos gyvenimo draugo nebėra tarp gyvųjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius