Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Operatyviai sulaikytas bankomatą bandęs apiplėšti vagišius

Viešosios policijos apsaugos tarnyba informuoja, kad 2009 m. kovo 25 d. 23 val. 08 min. Viešosios policijos apsaugos tarnybos Šiaulių skyriaus centralizuotame stebėjimo punkte buvo gautas apsauginės signalizacijos suveikimo signalas (suveikė stiklo dūžio jutiklis) iš AB banko „Snoras" bankomato, esančio Miesto a. 14, Žagarėje, Joniškio r.
Antrankiai
Antrankiai / Policijos nuotr.

Apie gautą pavojaus signalą tuoj pat buvo informuotas Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Joniškio r. policijos komisariato Operatyvaus valdymo poskyris ir AB banko „Snoras" budėtojas.

2009 m. kovo 25 d. 23 val. 23 min. į Viešosios policijos apsaugos tarnybos Šiaulių skyriaus centralizuotą stebėjimo punktą paskambino Joniškio r. policijos komisariato budėtojas ir pranešė, kad yra išdaužtas AB banko „Snoras" bankomato vitrinos stiklas ir sulaikytas įtariamasis.

Tai, kad išdaužtas vitrinos stiklas AB banko „Snoras" bankomate, Viešosios policijos apsaugos tarnybos Šiaulių skyriaus darbuotojui taip pat pranešė ir pil. V. P. Jis ne tik operatyviai apie įvykį informavo vieną iš Joniškio r. policijos komisariato Žagarės policijos nuovados pareigūnų, bet ir padėjo sulaikyti įtariamąjį.

Du Joniškio r. policijos komisariato Žagarės policijos nuovados pareigūnai sulaikė įtariamąjį A. T., kuriam nustatytas 2,51 promilės girtumas. Paaiškėjo, kad sulaikytajam A. T. nuo 2005 m. lapkričio 9 d. yra paskelbta respublikinė asmens paieška, jis taip pat turi kitų nuobaudų, praneša Policijos departamentas.

Pilietį V. P. už pilietinės pareigos, o pareigūnus už puikų tarnybinių pareigų atlikimą AB banko „Snoras" vadovybė nutarė paskatinti.

Tai jau ne pirmas kartas, kai pareigūnai būdami ne tarnybos metu operatyviai ateina į pagalbą ir padeda užkirsti kelią vykdomam nusikaltimui arba sulaiko įtariamuosius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius