Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 04 08 /2016 04 09

Paaiškėjo, kokias traumas patyrė Panevėžio rajone į traktorių dideliu greičiu su „Audi S4“ rėžęsi vyrai

Penktadienio vakarą Panevėžio rajone, kelyje Berčiūnai-Naujamiestis susidūrė „Audi S4“ ir traktorius. Per avariją smarkiai sužaloti galingu automobiliu skrieję jaunuoliai.

Į avarijos vietą buvo išsiųstos visos specialiosios tarnybos. Atvykusiems ugniagesiams teko sukarpyti „Audi S4“, kuris po stipraus susidūrimo buvo itin sulamdytas.

Sportiškas ir galingas S4 modelis rėžėsi į traktorių, tempusį cisterną. Nuo smūgio cisterna apvirto, o traktoriui lūžo ratas. Po susidūrimo jis nuskriejo į griovį.

„Audi“ salone liko įkalinti du jauni vyrai. Abu jie buvo nedelsiant perduoti medikams. Vieno iš jaunuolių sužalojimai gana stiprūs. Jis patyrė galvos traumą.

Kiek vėliau medikų pagalbos prireikė ir traktorininkui, kuris ėmė skųstis skausmais.

Tomo Markelevičiaus/15min nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus/15min nuotr./Įvykio vietoje

Traktoriaus vairuotojas pasakojo, kad išvažiavo iš šalutinio kelio ir atvažiuojantį automobilį matė. Tačiau „Audi“ skriejo beprotišku greičiu. Manoma, kad tolumoje pastebėjęs traktorių lengvojo automobilio vairuotojas kirto per stabdžius ir „Audi“ ėmė čiuožti.

Slysdamas automobilis apsisuko ant kelio ir į traktorių trenkėsi galu. Traktoriaus vairuotojas teigė, kad savo eismo juostą jis jau buvo užsiėmęs ir manevrą baigęs.

Manoma, kad „Audi“ vairuotojas toje vietoje leistiną greitį galėjo viršyti dvigubai. Ant asfalto liko 145 metrų ilgio stabdymo žymės.

Avarijos aplinkybės tiriamos.

Papildyta 11.06 val. Paaiškėjo, kokias traumas patyrė

Kaip praneša Panevėžio vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, traktoriaus vairuotojas išvežtas į Respublikinę Panevėžio ligoninę, jam nustatytas krūtinės ir abiejų klubų sumušimai. Po apžiūros jis išleistas gydytis į namus.

Taip pat nukentėjo „Audi S4“ vairuotojas, jam nustatyti slankstelio daugybiniai lūžimai, juosmeninės dalies daugybiniai lūžimai. Jis gydomas Neurochirurgijos skyriuje

Kartu važiavęs keleivis, gimęs 1991 m., kuriam nustatytas slankstelio katerinės ataugos lūžimas, dešinės pusės skersinės ataugėlės lūžimas, dešiniojo plaučio kontūzija, smegenų edema, epidūrinė hematoma, kaukolės lūžimas, daugybinai šonkaulių lūžimai, gydomas Intensyvios terapijos skyriuje.

Po tyrimo paaiškėjo, kad abu vairuotojai buvo blaivūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius