-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Padauginę vyrai kibo į atlapus Šiaulių ir Vilkaviškio policijai

Po gatves šlitiniuojantį girtą šiaulietį drausminusiems policijos pareigūnams teko atlaikyti keiksmų ir spyrių krušą. Policininkus girtas vyras iškeikė, įžeidinėjo necenzūriniais žodžiais. Vienam spyrė į dešinę ranką, kitam – į krūtinę. O Vilkaviškyje ant pareigūnų pulta peiliu.
Policija
Policija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Policija Šiauliai

Prieš policiją įsisiautėjusiam šiauliečiui diagnozuotas 2,04 promilės girtumas. Po jo spyrių pareigūnai į medikus nesikreipė. Tačiau policijai į  atlapus kibusiam šiauliečiui gresia rimti nemalonumai. Dėl įvykio pradėtas tyrimas, o girtas šiaulietis uždarytas atvėsti į areštinę. 

Antrąją Kalėdų dieną policininkas nukentėjo ir Vilkaviškio rajone. Pareigūnų ekipažas vyko malšinti šeimyninio konflikto Rumokų kaime. Policininkus pasitiko 19-etis jaunuolis su peilių rankoje. Vaikinas dūrė vienam iš pareigūnų. Peilis buvo išmuštas smurtautojui iš rankų, tačiau pareigūnas susirėmimo metu susižalojo ranką. Pjautinę žaizdą policininkas gydosi namie, o smurtavęs jaunuolis uždarytas į psichiatrijos ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius