-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Padėkite Alytaus rajone rasti tūkstančius eurų iš senolės išviliojusią aferistę

Prienų rajone gyvenančią 78-erių metų senolę apgavo dukterėčia pristačiusi aferistė. Alytaus apskrities policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos atliekant tyrimą dėl sukčiavimo.
Alytaus apskrities policijos ieškoma aferistė
Alytaus apskrities policijos ieškoma aferistė / Alytaus apskrities VPK nuotr.

2015 m. rugsėjo 1 d. apie 17 val. Prienų r., Jiezno sen. gyvenančiai 78-erių metų amžiaus senolei telefonu paskambinusi moteris apgaule išviliojo beveik 3 000 eurų.

Prisistačiusi dukterėčia, moteris pasakė, kad nukentėjusios dukra pateko į eismo įvykį ir jai labai reikia pinigų. Apgauta moteris, kartu su sukčiautoja, taksi automobiliu nuvyko į Kauną, nusiimti pinigų.

Prekybos centro kameromis užfiksuota įtariamoji, kuriai apgauta senolė atidavė 2 900 eurų grynaisiais. Tik parvežta namo moteris suprato, kad dukterėčia prisistačiusi mergina nėra jos giminaitė ir, kad pinigus atidavė sukčiams.

Žmones, pažįstančiuosius nuotraukoje užfiksuotą moterį ir galinčiuosius nurodyti jos anketinius duomenis, policija prašo pranešti Prienų policijos pareigūnams, tel.: (8 319) 62178 arba bendruoju pagalbos tel. 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius