Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Padvariuose sulaikyta tualeto, žolės, ūkinio pastato padegimu įtariama moteris

Pastarosiomis dienomis Kretingos rajone, Padvariuose, kilo keli gaisrai, kurių priežastis greičiausia buvo padegimai. Pareigūnai praneša jau sulaikę įtariamąją. Jai gresia įkalinimas iki penkerių metų.
Padegimas
Padegimas / 123rf nuotr.
Temos: 2 Kretinga Padegimas

Ketvirtadienį apie 18.54 val. Kretingos rajono PK gavo pranešimą, kad Padvariuose keliose vietose dega pievoje žolė ir krūmokšniai, o netoli esančioje daržinėje užsidegė malkos.

Penktadienį apie 11.22 val. policijai pranešta, kad atvira liepsna dega prie kapinių Padvariuose stovintis biotualetas, o apie 13.23 val. – kad vėl prieš dieną liepsnojusi daržinė.

Dar vieną pranešimą apie kaimynystėje degantį ūkinį pastatą Kretingos rajono pareigūnai gavo šeštadienį apie 23.04 val.

Tikslias gaisrų kilimo priežastis nustatys ekspertai, tačiau neatmetama padegimo versija. Kretingos r. PK pareigūnai įtarę, kad padegimus galėjo įvykdyti 1985 m. gimusi Kretingos r. gyventoja, moterį sulaikė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl svetimo turto sunaikinimo ar sugadinimo visuotinai pavojingu būdu (pagal LR BK 187 str. 2 d.). Už tai gresia bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius