Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 28 /2016 07 29

Pagalbos tarnybų sujudimas Kaune: prie „Akropolio“ vyras užsiropštė ant šviesoforo

Ketvirtadienį 18.44 val. Kauno greitosios medicinos pagalbos stotis gavo pranešimą, jog Karaliaus Mindaugo pr., prie pat prekybos centro „Akropolis“, ant šviesoforo sėdi užlipęs 39-rių metų vyras.
Kaune ant šviesoforo užlipo vyras
Kaune ant šviesoforo užlipo vyras / Skaitytojos Andželikos nuotr.

Į įvykio vietą suskubo visos pagalbos tarnybos: tiek greitoji, tiek policija, tiek ugniagesiai gelbėtojai.

Kaip 15min patikino įvykių liudininkė Andželika, vyras užlipo ant šviesoforo ir atsisėdo virš važiuojamosios kelio dalies. Sėdėjo jis tol, kol neatvažiavo gaisrininkai ir jo nenukėlė.

19.30 val. Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnįjį gydytoją vietoje buvusi brigada informavo, jog ant šviesoforo užsilipęs vyras tai padaryti susilažino su draugu. Matyt, tas azartiškas draugas ir iškvietė tarnybas.

„Kažin, ar jis išties sveikas, jei taip elgiasi. Tai tebuvo lažybos. Už tokį chuliganizmą jam bus surašytas administracinės teisės pažeidimo protokolas. Be reikalo sukviestos visos tarnybos“, – piktinosi pamainos vyresnysis gydytojas.

VIDEO: Kaune vyras užsiropštė ant šviesoforo

Kaip patikino Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus budinčios pamainos vyresnysis specialistas, atvykus ugniagesiams gelbėtojams, vyras pats nulipo nuo 5 m aukščio šviesoforo – persliuogė į kitą pusę.

„Nežinome, ar tikrai buvo blaivus. Jokio kvapo nesijautė. Paaiškino, kad susilažino su draugu, jog tai padarys. Visi laukėme atvažiuojant policijos pareigūnų. Šalintis iš įvykio vietos jis nebandė“, – teigė ugniagesių gelbėtojų atstovas.

Tačiau pareigūnų laukta vis dėlto neramiai. Užsižiopsojus į šviesoforo „okupuotoją“, pirmojoje juostoje ten pat susidūrė dvi „Audi“. Abi jas vairavo moterys. Joms teko pildyti eismo įvykio deklaracijas.

09.30 val. Kauno apskrities VPK patikino, jog šiam asmeniui buvo surašytas administracinės teisės pažeidimo protokolas. Toks pokštas jam atsieis nuo 28 iki 86 eurų. Gali būti skirtas ir administracinis areštas iki 30-ties parų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius