-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pagėgiškis automobilį panoro atsiimti pateikdamas įtartiną dokumentą

Pagėgiškis, naudodamasis įtartinais dokumentais, pamėgino iš pasieniečių atsiimti sulaikytą automobilį.
Pasieniečių visureigiai
Pasieniečių visureigiai / VSAT nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša, kad ketvirtadienį į VSAT Pagėgių rinktinę atvykęs 60 metų Pagėgių savivaldybės gyventojas pareiškė norįs atsiimti prieš parą pasieniečių sulaikytą automobilį Volkswagen Passat.

Šią transporto priemonę trečiadienį pasieniečiai persekiojo ties Pagėgių savivaldybės Stoniškių kaimu. Mašiną vairavęs kol kas nenustatytas asmuo ignoravo VSAT pareigūnų reikalavimus sustoti, nepaisė šviesos bei garso signalų bei mėgino pasprukti. Automobilį patruliai tą pačią dieną aptiko paliktą likimo valiai ties Pagėgių savivaldybės Rūkų kaimu. Vairuotojas buvo pabėgęs.

Automobilį panoręs atsiimti vyras pasieniečiams pateikė švediško pavyzdžio mašinos techninį pasą ir transporto priemonės įsigijimo sutartį. VSAT pareigūnams kilo įtarimas, kad ji gali būti suklastota.

Pagėgių rinktinės pareigūnai dėl dokumento suklastojimo ir jo panaudojimo pradėjo ikiteisminį tyrimą. Pagėgiškis po apklausos paleistas.

Tai ne pirmas kartas, kuomet asmenys, pateikę įtartinus dokumentus ir prisistatę savininkais, mėgina iš pasieniečių atsiimti neva jiems priklausančias transporto priemones.

Balandį į VSAT Pagėgių rinktinės Plaškių užkardos pareigūnus kreipėsi trys asmenys, panorę atsiimti neva jiems priklausančius sulaikytus automobilius. Vienoje mašinoje, Subaru Legacy, buvo aptiktas savadarbis padegimo įtaisas. Jis, manoma, būtų panaudotas tuo atveju, jei kontrabandą gabenantys asmenys būtų užspeisti VSAT pareigūnų ir neturėtų galimybės pasprukti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius