Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Pajamų neturinčiam, bet prisikvailiojusiam ir 500 litų baudą gavusiam Saločių moksleiviui teks 25 valandas paprakaituoti

Neblaivių 18-mečio nuotykių pabaiga – viešieji darbai.
Šluota
Šluota / Photos.com

Neblaivius nuotykius jaunuoliui ilgai primins atliekami nemokami viešieji darbai. Pasvalio rajone, Saločių miestelyje, Saločių vidurinės mokyklos 12-os klasės moksleivis V.M., gimęs 1995 m., gyv. Kiemėnų kaime, būdamas neblaivus (1,85 prom. girtumas), vartojo alkoholinius gėrimus ir davė juos vartoti tos pačios mokyklos nepilnamečiam moksleiviui, nepakluso policijos pareigūnų reikalavimams, bėgo nuo jų, vartojo necenzūrinius ir įžeidžiamus žodžius ir tuo įžeidė pareigūnų garbę ir orumą.

Gegužės 16 dienos Pasvalio rajono apylinkės teismo nutarimu už šiuos pažeidimus 

V.M. skirta 500 litų bauda, pasakojama Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato vyresniosios specialistės Rasos Černauskaitės trečiadienį paviešintame pranešime.

Atsižvelgus į tai, kad pažeidėjas yra moksleivis ir neturi jokių pajamų, bauda pakeista į 25 valandų trukmės nemokamus viešuosius darbus, kuriuos V.M. turės atlikti per du mėnesius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius