Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pajūrio policija susėmė poilsiautojams kvaišalus brukusius narkotikų platintojus

Klaipėdos apskrities policijos pareigūnai vieną po kito demaskuoja kvaišalų platintojus. Jie, policijos teigimu, vasarą, kuomet pajūris pilnas poilsiautojų, ypač aktyvūs.
Klaipėdos apskrities policija susėmė narkotikų platintojus
Klaipėdos apskrities policija susėmė narkotikų platintojus / Policijos nuotr.

Klaipėdos policijoje baigtas ikiteisminis tyrimas dėl kanapių ir jų dalių platinimo Palangoje ir Kretingoje.

Įtarimai dėl kvaišalų pardavimo pareikšti devyniolikmečiui klaipėdiečiui.  Tyrimo duomenimis, įtariamasis narkotinių medžiagų pardavė vienam palangiškiui, taip pat  uostamiestyje gyvenančiam nepilnamečiui.

Be to, įtarimai dėl kanapių ir jų dalių platinimo pareikšti dar 2 vaikinams – 21-erių kretingiškiui ir 22-ejų klaipėdiečiui. Keturis ikiteisminius tyrimus dėl asmenų, kurie įsigijo narkotikus vartojimui, policija užbaigė pagreitinta tvarka.

Kaip praneša Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas,  2014 m. liepą pareigūnai Kretingoje sulaikė penkis 18-20 metų amžiaus anksčiau neteistus ir niekur nedirbančius jaunuolius.

Dviem aštuoniolikmečiams pareikšti įtarimai dėl kanapių ir jų dalių platinimo. Nustatyta, kad tiesioginis kvaišalų platintojas narkotikus slėpė savo pažįstamo garaže bei platino kanapes Kretingoje ir Palangoje.

Įtariamieji buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Vėliau jiems paskirtos kardomosios priemonės – rašytiniai pasižadėjimai neišvykti ir dokumentų paėmimas.

VIDEO: Pareikšti įtarimai Palangoje ir Kretingoje kvaišalus platinusiems jaunuoliams

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius