-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pakaunėje į parduotuvę įsilaužę plėšikai apsirūpino degtine, užkanda ir cigaretėmis

Trečiadienį į Kauno rajono policiją kreipėsi Kauno rajone, Domeikavos miestelyje, veikiančios parduotuvės kasininkė, kuri pranešė, jog praėjusią naktį kažkas įsibrovė į parduotuvės vidų.
Degtinė
Degtinė. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Domeikava

Kaip teigiama policijai įteiktame pareiškime, naktį iš antradienio į trečiadienį, maždaug 2.30 val., suveikė parduotuvės signalizacija. Į savo darbovietę atskubėjusi vyriausiąja kasininke dirbantis K.G. pamatė, jog išdaužtas parduotuvės vitrinos langas bei sugadintos vidinės žaliuzės.

Plėšikai iš parduotuvės išsinešė du 0,7 litro talpos lietuviškos degtinės butelius, kol kas nenustatytą kiekį cigarečių pakelių bei įvairių maisto gaminių. Parduotuvei padaryti nuostoliai tikslinami.

Praėjusį antradienį buvo apšvarinta dar viena pakaunėje veikianti parduotuvė. Tiesa, šįkart vagišius buvo kur kas įžūlesnis. Pasak Kauno rajono policijos, 18 val. Į vilkijoje esančią parduotuvę įėjęs asmuo pasiėmė 4 pusės kilogramo ir 10 ketvirčio kilogramo svorio pakelių kavos ir nesusimokėjęs išėjo laukan. Parduotuvė iš viso patyrė beveik 240 Lt nuostolį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius