-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 08 /22:35

Pakeliui iš Londono į Panevėžį buvo mįslingai prapuolęs 22 metų vaikinas

Policija ir artimieji ieškojo jauno panevėžiečio, neseniai pasiekusio Lietuvą, tačiau taip ir neparvykusio namo.
Policijos reidas Kaune
Policija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Trečiadienio vakarą 15min sulaukė susirūpinusių artimųjų pagalbos prašymo. Teigiama, kad į jaunuolio paiešką jau įsitraukė ir policijos pareigūnai.

Turimomis žiniomis, panevėžietis D.J. (gim. 1997 m.) parskrido lėktuvu iš Londono, naktį iš antradienio į trečiadienį nusileidusiame Vilniaus oro uoste.

Manoma, kad trečiadienio rytą tamsiai mėlyną „Nike“ striukę dėvėjęs vaikinas turėjo ieškoti galimybės autobusu išvykti iš sostinės, tačiau Panevėžio jis iki šiol taip ir nepasiekė.

Ieškomas vaikinas su savimi tikriausiai turėjo juodos spalvos lagaminą, dėvėjo juodas kelnes, avėjo juodus sportinius batus.

„Po skrydžio jo neizoliavo, o tiesiog paleido pačiam grįžti namo. Ryte, kiek žinoma, jis atsidūrė Vilniaus autobusų stotyje, tikėdamasis, kad iš ten važiuoja autobusas į Panevėžį. Visą laiką palaikėme kontaktą su juo, tačiau prieš 6 val. jis dingo. Į skambučius neatsiliepė, nors telefonas nėra išjungtas. „Facebook“ platformoje taip pat rašo, kad prisijungęs buvo prieš 5 val.

Vieną kartą kažkas telefonu buvo atsiliepęs, tačiau nieko nešnekėjo ir staigiai padėjo ragelį. Mūsų žiniomis, jis buvo su kitu asmeniu, tačiau niekas nežino, kas tas asmuo. Buvo tik minėta, kad pakeleiviai susipažino lėktuve, tas žmogus gyvena kažkur prie Panevėžio, tad mėgins drauge grįžti namo“, – mįslingas aplinkybes papasakojo susirūpinę vaikino artimieji.

Tikėtina, kad ieškomas vaikinas su savimi turėjo juodą lagaminą ir kuprinę, dėvėjo juodas kelnes ir avėjo juodus sportinius batus. Po minėta mėlyna „Nike“ striuke vilkėjo tos pačios firmos tamsiai pilkos spalvos džemperį su užtrauktuku bei gobtuvu.

D.J. buvimo vieta iki šiol nėra žinoma. Ką nors žinančius apie minimą vaikiną, prašome skambinti skubios pagalbos numeriu 112.

Vėlų trečiadienio vakarą vaikinas buvo surastas. Jis nenukentėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius