Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pakeliui iš parduotuvės – lazda per galvą

Pranešama apie plėšimų bangą Utenoje ir Vilniaus apskrityje. Dažniausiai nusikaltėliai aukoms grasino peiliu. Vienas plėšikų puolė plikomis rankomis, o iš parduotuvės grįžtančiai moteriai jaunuolis tvojo lazda.
Pirkėja.
Asociatyvinė iliustracija: nusikaltėlis užklupo su pirkiniais grįžtančią moterį. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip trečiadienį informuoja Policijos departamento atstovai, vakar apie 19.15 val. Utenoje, Aušros g., namo kieme, jaunuolis, trenkęs lazda A.B. (gimusiai 1956 m.) į galvą, pagrobė rankinę, kurioje buvo įvairūs maisto produktai, banko mokėjimo kortelė, nuolaidų kortelės ir 94 litai. Materialinis nuostolis – 94 litai.

Tą pačią dieną apie 16.30 val. Vilniuje, A.P.Kavoliuko g., namo lifto kabinoje, vyriškis, grasindamas Š.V. (gimusiam 1992 m.) peiliu, pagrobė mobiliojo ryšio telefoną ir 79 litus. Materialinis nuostolis – 476 litai.

Gruodžio 6 d. apie 1 val. Vilniuje, Sakalaičių Sodų 9-ojoje g., vyras ir moteris, grasindami V.Z. (gimusiai 1991 m.) peiliu, pagrobė mobiliojo ryšio telefoną, piniginę, paltą bei batus. Materialinis nuostolis – 580 litų.

Gruodžio 6 d. apie 1 val. Vilniaus r., Nemenčinėje, Švenčionių g., į R.R. (gimusio 1952 m.) butą, išlaužęs durų užraktus, įsibrovė T.T. (vyr., duomenys tikslinami), kuris sumušė buto šeimininką ir pagrobė dujinį pistoletą „Reck“ bei magnetolą. Materialinis nuostolis – 579 litai.

Gruodžio 5 d. 18.30 val. Vilniuje, Savanorių pr., namo laiptinėje, jaunuolis, grasindamas D.J. (gimusiam 1994 m.) daiktu, panašiu į peilį, pagrobė mobiliojo ryšio telefoną. Materialinis nuostolis – 408 litai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius