Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pakruojo rajone su musėmis kovojusio vyro klaida baigėsi sprogimu

Liaudies išmintis byloja, kad ir lazda vieną kartą iššauna. 62 metų Pakruojo r., Laipuškių k., gyventojas šią išmintį galėtų perfrazuoti – ir musgaudis kartais iššauna.
Sprogusi petarda
Sprogusi petarda / Šiaulių apskr. VPK nuotr.
Temos: 2 Petarda Sprogimas

Vyras karčios patirties įgijo birželio 26-ąją. Per karščius gyvenamąsias patalpas atakuojančias muses pakruojiškis nutarė nugalėti, pasikabindamas musgaudį.

Jis susirado paketėlį su tūtelėmis, vieną jų vyras išsiėmė ir patraukė už siūlo, norėdamas išvynioti lipnią juostelę. Tačiau juostelė neišsivyniojo, o pasigirdo šūvio garsas ir rankos plaštaką nutvilkė skausmas.

Pasirodo, vyras, būdamas visiškai blaivus, pasičiupo visai ne musgaudį, o nuo senų laikų užsilikusią petardą ir nepasitikslinęs patraukė už iš jos kyšančios siūlo.

Petarda sprogo rankoje ir sužalojo rankos pirštus bei riešą. Subintuota ranka pakruojiškis buvo išvežtas į ligoninę medikų konsultacijai.

Vyras dėl patirtų sužalojimų pretenzijas gali reikšti tik pačiam sau. Ši situacija labai pamokanti: kiekvienąkart labai svarbu įsitikinti, ką turi rankose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius