-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palangoje žmoną mirtinai subadęs ir nusižudyti bandęs gruzinas atpildo lauks belangėje

Klaipėdos apylinkės teismas trims mėnesiams leido suimti 27-erių Gruzijos pilietį Guramį Lobjenidzę. Žmoną Palangoje svečių namuose mirtinai subadęs ir nusižudyti bandęs gruzinas atvesdintas į teismą. Jam skirtas trijų mėnesių suėmimas.
Guramis Lobjenidzė
Guramis Lobjenidzė / L. Sėlenienės nuotr.

Vyras įtariamas praėjusią savaitę poilsio namuose Palangoje mirtinai subadęs 34-erių sutuoktinę Svetlaną Černyšovą. Po egzekucijos įtariamasis ir pats bandė nusižudyti.

Į Klaipėdos apylinkės teismą išklausyti kardomosios priemonės paskyrimo įtariamasis atgabentas tiesiai iš ligoninės. Medikai kone savaitę gydė jo žaizdas po kruvinų skerdynių. Pirminiais duomenimis, gruzinas sutuoktinę nužudė keliais peilio dūriais. Pamatęs, kad žmona jau negyva, kelis kartus dūrė ir sau į krūtinę. 

Po egzekucijos įtariamasis pats pranešė apie nusikaltimą ir šaukėsi pagalbos. Tačiau į įvykio vietą atvykę medikai subadytai moteriai jau niekuo padėti negalėjo. Kraujo klane gulėjusiai moteriai konstatuota mirtis, jos nužudymu įtariamas sutuoktinis pristatytas į ligoninę. Po savaitės gydymo vyras atgabentas į Klaipėdos apylinkės teismą. Išklausęs jo versijos apie lemtingą naktį, teismas nusprendė jam skirti 3 mėn. suėmimą. Kol kas jis bus laikomas Lukiškių kalėjimo tardymo izoliatoriaus ligoninėje.

Už sutuoktinės nužudymą jam gresia iki 20 m. nelaisvė.

Kol kraupų nužudymą narpliojantys pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą, vaiko teisių apsaugo specialistai sprendžia, ką daryti su sutuoktinių atžalomis. Vienerių ir dvejų mažyliai kruvinų skerdynių metu taip pat buvo poilsio namuose. Po kraupios nakties vaikai buvo apgyvendinti Palangos laikinos globos grupėje. Suradus poros giminaičius, mažyliai perduoti jiems.

Nusikaltimo tyrimą kuruojantis prokuroras Arūnas Saunorius nelinkęs atvirauti apie nužudymo motyvus. Prasitariama, kad sutuoktinių konfliktas galėjo kilti dėl planų išvykti į užsienį. Šeima kurį laiką gyveno ir dirbo Berlyne. Iš ten grįžo prieš kelis mėnesius.

Tragedijos sukrėstoje šeimoje konfliktai buvo dažni. Palangos policija yra pradėjusi ne vieną ikiteisminį tyrimą dėl joje pasikartojančio smurto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius