-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 10 /16:08

Palangos miške rastas nužudytas jaunas vyras: nusikaltėliai išrengė ir atsikratė kūno?

Palangoje trečiadienio rytą rastas, pirminiais duomenimis, žiauriai nužudytas vyras. Gali būti, kad jo gyvybė buvo atimta kitur, o į miškelį prie ligoninės nusikaltėliai atvežė kūną, kad jo atsikratytų. Visą pusdienį vietoje, kur vyras rastas, dirbo didelės kriminalistų pajėgos, teritorija buvo užtverta, o oficialios informacijos ilgai neskelbta.
Įvykio vietoje dirba kriminalistai.
Įvykio vietoje dirba kriminalistai. / J. Andriejauskaitės / 15min nuotr.

15min žiniomis, negyvas vyras aptiktas miške netoli Palangos ligoninės.

Į įvykio vietą kurorto pakraštyje, Ligoninės gatvėje, suvažiavusios gausios kriminalistų pajėgos, renka galimus įvykio pėdsakus.

Policija visuomenės apie įvykį neinformavo, informacijai patekus į žiniasklaidą, pareigūnai iš pradžių neatskleidė jokių detalių. Tik trečiadienio popietę Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Andromeda Grauslienė kiek išsamiau informavo apie šio nusikaltimo tyrimą.

Spalio 10 d. apie 10 val. gautas pranešimas, jog Palangoje, miškelyje, praeivis aptiko vyro lavoną. Iškviestos tarnybos. Vyras su daugybinėmis durtinėmis ir pjautinėmis žaizdomis įvairiose kūno vietose, dėvėjo tik apatines trumpikes. Įvykio vietoje dirbę policijos pareigūnai jau identifikavo mirusiojo tapatybę, tai 1995 m. gimęs vyras, pirminiais duomenimis galimai be nuolatinės gyvenamosios vietos (teigiama, kad jis nėra benamis, tiesiog vaikinas pripuolamai gyvendavo tai vienoje, tai kitoje vietoje).

Įvykio vietoje dirba policijos ekspertai, kinologai su tarnybiniais šunimis. Šiuo metu toliau vyksta tyrimas, tiriamos įvairios nusikaltimo versijos versijos, pažymėjo pareigų atstovė.

VIDEO: Nužudymas Palangoje: įvykio vietoje dirba kriminalistai

Tuo metu vietos bendruomenės nariai praneša, kad „šiuo metu įvykio vietoje labai daug policijos ir ekspertų baltais rūbais.“ Teritorija, kol renkami įkalčiai, yra apsaugota STOP juosta.

„Ryte rado vyro lavoną su prapjauta gerkle ir dviem dūriais į širdį“, – informavo viena palangiškė.

J. Andriejauskaitės / 15min nuotr./Įvykio vietoje dirba kriminalistai.
J. Andriejauskaitės / 15min nuotr./Įvykio vietoje dirba kriminalistai.

Jos žiniomis, nukentėjusysis yra jaunas vyras, jaunesnis nei 40 metų. Atsirado svarstančiųjų, kad vyras nužudytas kitur, o naktį arba paryčiais jo kūnas čia tik atvežtas ir paliktas.

„10 valandą ryto visos tarnybos gavo pranešimus. Nužudytas naktį, nuogas (tik su trumpikėmis), atvežtas ir išmestas miškelin“, – teigė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius