Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palemone naktį siautėjusį girtą kaunietį sutramdė tik specialiosios tarnybos

Trečiadienio vakarą visos Kauno specialiosios tarnybos skubėjo į gautą iškvietimą Palemono rajone. Daugiabutyje siautėjo neblaivus vyras.
Palemone siautėjo neblaivus kaunietis
Palemone siautėjo neblaivus kaunietis / Kasvykstakaune.lt nuotr.

Portalas Kasvykstakaune.lt praneša, kad birželio 19 d., apie 22 valandą policijai pranešta, kad viename Marių gatvės devynaukštyje siautėja vyriškis, kuris daužo buto langų stiklus, pro langus mėto įvairius daiktus.

Į įvykio vietą atskubėjo apie 10 ugniagesių gelbėtojų, policijos, greitosios pagalbos ir dujų avarinės tarnybos ekipažų, nes baimintasi, kad vyriškis gali sužaloti ne tik save, bet ir aplinkinius.

Gavus duomenų, kad 43-ejų metų amžiaus Marių gatvės gyventojas bendraus tik su seserimi, pareigūnai susisiekė su ne Kaune gyvenančia giminaite, kuri per mažiau nei valandą atskubėjo į Palemoną. Vietiniai gyventojai pasakojo, kad panašus atvejis buvo prieš kelis metus, tuomet atvykusi sesuo rado bendrą kalbą su broliu.

Kol pareigūnai laukė giminaitės, įsisiautėjęs vyriškis nurimo, kaip spėjama, jis užmigo.

Atvykusi giminaitė neleido gelbėtojams laužti durų, tuomet buvo iškviestas visą parą dirbantis raktininkas, kuriam pavyko atrakinti šarvuotas buto duris. Atrakinus jas, sesuo užėjo į vidų ir bandė bendrauti su broliu, tačiau netrukus jis supyko ir pradėjo svaidyti įvairius daiktus pro langą.

Apie 1.30 val. įsisiautėjusiam vyriškiui pareigūnai uždėjo antrankius ir išvedė iš daugiabučio, jis įsodintas į policijos patrulių automobilį ir išvežtas į komisariatą.

Vietos gyventojai pasakojo, kad jų kaimynas nebuvo girtuoklis, tik kartais, pavartojęs alkoholinių gėrimų tapdavo agresyvus, svaidydavo daiktus per langus. Prieš kelis metus žemyn iš to pačio buto skriejo ir televizorius, ir dvd grotuvas.

Praėjusią naktį šalia daugiabučio esančioje pievelėje mėtėsi alkoholio buteliai, kai kurie buvo puspilniai. Pro langus skriejo ir krepšinio kamuolys su įvairių Lietuvos krepšininkų parašais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius