Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžietis savo būsto vagis su grobiu sutiko laiptinėje

Savaitgalį Panevėžyje bei Rokiškyje užfiksuota keletas vagysčių. Vienas būsto šeimininkas neteko striukės, kitas – puodo, o trečiasis tik laimingo atsitiktinumo dėka išsaugojo garso aparatūrą.
Vagis
Vagis / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Panevėžietė S.Dariaus ir S.Girėno gatvės gyventoja P.B. (gim.1985 m.) vietos pareigūnams pranešė, kad šeštadienio naktį, apie 3 val., pastebėjo, jog iš kambario pavogtos dvi namų kino sistemos „Samsung“ garso kolonėlės ir mobiliojo ryšio telefonas „Nokia“. Nuostolis – 150 Lt. Buto durys, tiesa, buvo paliktos nerakintos.

Tačiau tai dar ne visa istorija. Pasirodo, 3 val. grįždamas į namus jos sutuoktinis M.B. (gimęs 1981 m.) laiptinėje sutiko du nepažįstamus jaunuolius, kurie nešėsi minėtas garso kolonėles. Teigiama, jog kilus konfliktui jaunuoliai paliko daiktus laiptinėje ir pasišalino. Dėl mobiliojo telefono likimo nepatikslinama.

Savo ruožtu panevėžietis Z.A.M. (gimęs 1942 m.), gyvenantis Aukštaičių gatvėje, policijai pranešė, kad liepos 22 d. apie 17 val. grįžęs į namus pastebėjo, jog iš nerakinto antrojo aukšto koridoriaus pavogta medžiaginė striukė. Nuostolis – 140 Lt.

Tuo tarpu A.N. (gimęs 1927 m.), gyvenantis Rokiškyje, Pergalės gatvėje, pareigūnams pranešė, kad liepos 23 d. apie 9 val. pastebėjo, jog iš nerakinto sandėliuko pavogtas emaliuotas puodas. Nuostolį šeimininkas įvertino 80 Lt.

Pensininkus apšvarinę ir nesėkmingai aparatūrą išnešti bandę ilgapirščiai ieškomi, sekmadienį informavo Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius