Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 27 /13:32

Panevėžio centre 8 metų mergaitę partrenkusi vairuotoja spruko

Trečiadienio rytą Panevėžyje, netoli Laisvės aikštės esančioje sankryžoje, nežinomas automobilis kliudė per gatvę ėjusią mažametę. Mergaitei prireikė medikų pagalbos, o nė nestabtelėjusi kelių chuliganė ieškoma.
Avarijos vietoje
Asociatyvinė iliustracija: Panevėžio policija / Tomo Markelevičiaus nuotr.

„Padėkite – šiandieną Panevėžio centre buvo partrenkta mergaitė, o kaltininkas pabėgo“, – tokio pagalbos prašymo redakcija sulaukė trečiadienį per pietus.

Stanislovu prisistačiusio informatoriaus žiniomis, automobilį vairavo moteris.

Eismo incidentas įvyko šįryt apie 7.40 val. Panevėžio centre, Vilniaus ir Ramygalos gatvių sankryžoje.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos grupės vyresnioji specialistė Rasa Černauskaitė 15min informavo, kad pareigūnai apie šį įvykį sužinojo tik po to, kai maždaug 10 valandą nukentėjusi mažametė kartu su motina kreipėsi pagalbos į medikus.

Policija iškart ėmėsi tyrimo. Jį apsunkina tai, kad niekas negalėjo suteikti konkrečios informacijos apie įtariamojo automobilį. Nei transporto priemonės spalva, nei markė ar kitos ypatybės nėra žinomos.

Laimė, mažametė pėsčioji nukentėjo palyginti nestipriai. Mergaitei nustatytas tik vieno kelio sumušimas, ji išleista sveikti į namus.

Tikimasi, kad nustatyti iš avarijos vietos pasišalinusį automobilį ir jo vairuotoją padės liudininkai arba miesto vaizdo kamerų įrašai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius