-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio centre – žiaurios egzekucijos auka

Panevėžio apskrities ligoninėje reanimuojamas sukapotas, supjaustytas ir visas sulaužytas 30-metis.
Peilis
Vyrui buvo nustatytos pjautinės, kirstinės žaizdos ir kaulų lūžiai. / Martyno Vidzbelio/„Scanpix“ nuotr.

Naktį iš šeštadienio į ligoninę greitosios atvežtam ir į Intensyviosios terapijos skyrių paguldytam 30-mečiui T.R. nustatytos daugybinės pjautinės ir kirstinės žaizdos visame kūne. Negana to, šiam Parko gatvėje gyvenančiam panevėžiečiui sulaužyti abiejų blauzdų kaulai, lūžęs dešinysis delnikaulis ir kairysis alkūnkaulis.

Greitosios pagalbos medikai sumaitotą vyriškį iš kone paties Panevėžio centro į ligoninę išgabeno itin šaltą vasario 1-osios naktį, apie 3 val. Toje Vilniaus gatvės vietoje, kurioje aptiktas sužalotasis, dar ir vakar maždaug penki metrai apsnigto šaligatvio raudonavo nuo kraujo. LŽ apie nelaimę klausinėjami Vilniaus gatvės gyventojai tvirtino nieko nei matę, nei girdėję. Vienintelė Irena Ulienė, šalia kurios namų buvo rastas sužalotasis, prisiminė, kad sekmadienio rytą vyras pro miegus tarsi girdėjęs vartų telefonspynės skambutį. Kad sunkiai sužalotasis galėjo skambinti ir taip šauktis pagalbos, liudija prie pat vartų pralietas kraujas.

Panevėžio policijai sužalotasis T.R. yra žinomas, jis teistas. Vakar Vilniaus gatve ėję ir kraujo dėmes išvydę miestelėnai svarstė, kad auka į miesto centrą, ko gero, buvo atvežta jau sumušta, sulaužyta ir supjaustyta. Mat puriame sniege nematyti jokių grumtynių pėdsakų.

Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gyventojų, ką nors žinančių apie šį nusikaltimą, prašo pasidalyti informacija ir padėti tyrimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius