-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio ligoninės direktoriaus pavaduotojo R.Tatorio byloje – 2,5 mėn. atostogos

Teisme pradėta nagrinėti Panevėžio ligoninės direktoriaus pavaduotojo byla. Tačiau kol kas pavyko tik perskaityti kaltinamąjį aktą ir suplanuoti posėdžius rudenį.
Temidė
Temidė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Panevėžio miesto apylinkės teisme pradėta nagrinėti baudžiamoji byla dėl Panevėžio ligoninės direktoriaus pavaduotojo tarnybos tinkamų pareigų neatlikimo. Ketvirtadienį atverstoje byloje Rolandas Tatoris kaltinamas padaręs nusižengimus organizuojant Panevėžio ligoninės viešuosius pirkimus.

Direktoriaus pavaduotojas kaltinamas ir tuo, jog padarė žalą valstybei ir ligoninei, diskreditavo valstybės tarnautojo vardą, sumenkino Panevėžio ligoninės – kaip viešosios įstaigos įvaizdį. Prokuratūros vertinimu, dėl kaltinamojo veiksmų minėta gydymo įstaiga galėjo patirti apie 40 tūkst. eurų turtinę žalą.

Byloje pradėtas įrodymų tyrimas, rašoma teismo pranešime. Prokurorui perskaičius kaltinamąjį aktą toliau bylos nagrinėjimas atidėtas dėl vieno iš gynėjų nedalyvavimo, kad nebūtų pažeista kaltinamojo teisė į gynybą. Kitas posėdis dėl prokuroro, gynėjų ir bylą nagrinėjančio teisėjo užimtumo ir atostogų planuojamas rugsėjo 14 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius