Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio policija konfiskavo 600 dozių įvairių narkotikų

Panevėžyje Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos (ONTV) pareigūnai konfiskavo 600 dozių narkotinių medžiagų ir sulaikė tris įtariamuosius.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Panevėžio apskrities VPK nuotr.

Į teisėsaugos akiratį pateko A.G., gim. 1990 m., A.G., gim. 1994 m., R.L., gim. 1988 m. Du iš jų įtariami narkotinių medžiagų platinimu Panevėžyje, pranešė policija.

Kovo mėnesio pabaigoje, Panevėžyje atlikus kratas gyvenamuose būstuose, pagalbinėse patalpose, automobiliuose, rasta ir paimta, įtariama, kokaino ir kanapių.

Įtariama, kad kvaišalus platino A.G. ir R.L. Be narkotinių medžiagų, pareigūnai rado bei paėmė pakavimo, svėrimo priemones, kitus tyrimui reikšmingus daiktus.

Vienam įtariamųjų skirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas, kitiems paskirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir namų areštas.

Už tokio nusikaltimo padarymą įstatymas numato iki 8 metų laisvės atėmimo bausmę.

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja Panevėžio apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Panevėžio apskrities policijos pareigūnai kreipiasi į Panevėžio apskrities gyventojus su prašymu, kad asmenys turintys informacijos apie prekybą žmonėmis, narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimą ar platintojus, praneštų, kreiptųsi į Panevėžio apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą Panevėžyje, Tulpių g. 60, tel. (8 45) 503 013, o asmenys, turintys informacijos, tačiau vengiantys viešumo, gali kreiptis anoniminiu tel. (845) 503 333.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius