Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio policija sulaikė telefoninį sukčių

Pirmadienį Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo biuro Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai sulaikė dvidešimt trejų metų panevėžietį, įtariamą sukčiavimu.
Andrius Plikšnys
Andrius Plikšnys / Panevėžio apskrities VPK nuotr.

Kaip informuoja Panevėžio apskrities VPK, pirmadienį apie 17 val. septyniasdešimt penkerių panevėžietei J. Č. paskambinęs tariamasis advokatas pranešė apie eismo įvykį, kurio kaltininkas esąs moters sūnus. Minėtas advokatas pranešė, kad moteris turi nukentėjusiems sumokėti 1 000 litų. Tariamojo advokato atstovas atvyko į moters namus ir paėmė pinigus, net „pakvitavimą“ abi pusės pasirašė.

Neabejingų žmonių dėka informacija apie tariamuosius teisėsaugos pareigūnus pasiekė policiją. Pareigūnai sulaikė įtariamąjį – panevėžietį Andrių Plikšnį (gim. 1985 m.), šiuo metu nedirbantį, policijai žinomą, anksčiau teistą už netikrų pinigų ar vertybinių popierių pagaminimą ir bendrininkavimą plėšiant.

Panevėžio apskrities vyriausiajame policijos komisariate Andriui Plikšniui pareikštas įtarimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 182 straipsnio 1 dalį („Sukčiavimas“).

Pareigūnai įtaria, kad A. Plikšnys galėjo padaryti ir daugiau analogiškų nusikaltimų ne tik Panevėžyje, bet ir Panevėžio apskrityje.

Jei nukentėjote nuo A. Plikšnio, policija prašo darbo valandomis paskambinti tel.: (845) 503 016, 503 184, 503 355 arba tel. 02,112 (visą parą).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius