-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio RAAD pareigūnai išgelbėjo automobilyje įstrigusį katiną ir jį priglaudė

Atėjus šaltajam metų laikui ir paspaudus šaltukui aplinkosaugininkai sulaukia nemažai skambučių dėl pastebėtų įšalusių gulbių ar nusilpusių ir negalinčių pasirūpinti savimi stirnų. Tačiau šįkart teko vaduoti po automobilio dangčiu įstrigusį katinėlį.
Katino gelbėjimas
Katino gelbėjimas / Panevėžio RAAD nuotr.
Temos: 2 Automobilis Katinas

Panevėžio regiono aplinkos apsaugos departamento (RAAD) kieme, užvedus automobilio variklį, pasigirdo garsus katino miaukimas. Užgesinus variklį ir geriau įsiklausius, girdėjosi, kad garsas sklinda iš po variklio dangčio.

Pakėlus dangtį ir toliau girdėjosi miaukimas, tačiau iš karto nepavyko nustatyti tiksliai iš kur jis sklinda. Įdėmiau apžiūrėjus, pavyko atrasti ir patį išsigandusio balso šeimininką.

Panevėžio RAAD nuotr./Katino gelbėjimas
Panevėžio RAAD nuotr./Katino gelbėjimas

Matomai, norėjęs prie variklio pasišildyti, katinėlis buvo palindęs po automobiliu, o jį užkūrus, iš baimės įlindo tarp automobilio sparno ir lonžerono, tačiau iš ten išlįsti pats jau nebesugebėjo.

Šiaip ne taip pavyko jį iš ten ištraukti. Laimei besisukančios automobilio detalės jo nesužalojo. Išvaduotas ir paleistas katinėlis ilgai negalvodamas šmurkštelėjo po kitu stovinčiu automobiliu ir vėl įlindo prie variklio. Bet iš ten lengviau pavyko jį iškrapštyti.

Katinėliui pasisekė – jis ne tik kad buvo sėkmingai išvaduotas, bet ir jį savo namuose priglaudė vienas iš departamento darbuotojų. Tikėkimės, kad šiam gyvūnėliui daugiau nebeteks šilumos ieškoti prie automobilių variklių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius