Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio rajone į darbą važiavęs girtas apsaugininkas atsidūrė griovyje

Naktį iš pirmadienio į antradienį Panevėžio rajone sulaikytas girtas vairuotojas. Jis sučiuptas po to, kai nuvažiavo į griovį.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

„Volkswagen Passat“ vairavęs vyras automobilio nesuvaldė Molainių gyvenvietėje, posūkyje prie žirgyno. Saugaus greičio nepasirinkęs vairuotojas ėmė slysti į vidinę posūkio dalį ir nučiuožė į griovį.

Automobilis griovyje įstrigo taip, kad sava eiga išvažiuoti „Volkswagen“ jokių šansų neturėjo. Nuo kelio nuvažiavęs automobilis ir prie jo šlitinėjantis žmogus sukėlė įtarimų pro šalį važiuojantiems vairuotojams. Jie ir pranešė apie įvykį policijai.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje

Atskubėjęs kelių policijos ekipažas vairuotoją rado vietoje. Jis neneigė sėdęs prie „Volkswagen“ vairo ir jo nesuvaldęs. Vyras aiškino, kad važiavo į netoliese esantį logistikos centrą, kur dirba apsaugininku.

Policijos pareigūnai alkoholio matuokliu vairuotojui nustatė lengvą 1,48 promilės girtumą ir surašė protokolą už vairavimą išgėrus. Pažeidėjui truko vos kelių šimtųjų promilės dalių, kad būtų iškelta baudžiamoji byla.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje

Su žiniasklaida pažeidėjas bendravo nenoriai. Panevėžietis papasakojo apie tai, kad kelias buvo slidus, o jo greitis galbūt buvo per didelis. Tačiau vyras nebe toks kalbus buvo išgirdęs klausimą apie girtumą.

Neblaivus vairuotojas turės keliauti į teismą, kur jam bus paskirta kelis šimtus eurų siekianti bauda, atimtas vairuotojo pažymėjimas.

Iš griovio ištrauktas „Volkswagen Passat“ nuvežtas į policijos sulaikytų transporto priemonių saugojimo aikštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius