Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio rajone neblaivus sunkvežimio vairuotojas nuo kelio nubloškė „Opel“, automobilis vertėsi

Sekmadienio vakarą Panevėžio rajone, ties Liūdynės gyvenviete įvyko eismo įvykis. Jo metu susidūrė du sunkvežimiai ir lengvasis automobilis. Incidento metu rimtų sužalojimų išvengti pavyko visiems eismo įvykio dalyviams.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Eismo įvykis įvyko tuomet, kai du įmonės „Artezija“ sunkvežimiai ketino sukti į kairę. Ši bendrovė įsikūrusi Liūdynėje. Pirmasis sunkvežimis prieš sukant į kairę sustojo praleisti priepriešine kryptimi tiesiai važiavusio „Opel“.

Iš paskos važiavęs antrasis sunkvežimis sustojusį kolegą pastebėjo per vėlai ir trenkėsi į sunkiasvorės transporto priemonės galą. Nuo smūgio pirmasis sunkvežimis nulėkė į šalikelę, o antrasis išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Į priešingo eismo juostą išlindęs vilkikas kliudė „Opel“ ir nubloškė jį nuo kelio. Lengvasis automobilis vertėsi ir už keliolikos metrų nusileido ant šono.

Iš transporto priemonės išsiropštė du jaunuoliai. Vaikinas ir mergina vyko į Anykčius kur ir gyvena. Po avarijos medikų pagalbos niekam neprireikė. Automobilį vairavęs vaikinas tik šiek tiek susipjaustė ranką, bet į ligoninę vykti atsisakė.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Atvykus policijos pareigūnams paaiškėjo, kad avariją sukėlusį sunkvežimį vairavo neblaivus vyras. Jam nustatytas 1,97 promilės girtumas. Įvykio aplinkybes toliau aiškinasi policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius