Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio rajone „Nissan“ kliudė briedį – gyvūnas paspruko

Ketvirtadienio vakarą Panevėžio rajone automobilis partrenkė į kelią išbėgusį briedį. Per avariją žmonės nesusižeidė, o gyvūnas dingo.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Susidūrimas įvyko „Via Baltica“ atkarpoje tarp Ūtos ir Paįstrio. Panevėžio link važiavęs „Nissan X-Trail“ vairuotojas pasakojo, kad gyvūnas į kelią jam iš dešinės išbėgo visiškai netikėtai.

Vairuotojas tikino prieš susidūrimą dar pagalvojęs apie tikimybę, kad į kelią gali išbėgti gyvūnas ir dėl to sumažino greitį. Tačiau vyro atsargumo nepakako – į kelią puolęs briedis kliudė priekinę automobilio dalį.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

„Nissan“ vairavęs vyras pasakojo, kad avarijos vietoje buvo sustojęs ir kitas automobilis. Pastarojo vairuotojas teigė matęs „Nissan“ susidūrimą su gyvūnu.

Būtent tą akimirką briedis atsistojo ant kojų ir tiesiog peršoko liudininko automobilį. Gyvūnas netrukus įveikė ir apsauginę tvorą bei dingo miško tankmėje.

Per avariją „Nissan“ vairuotojas nesusižeidė. Vyras buvo blaivus. Jis vylėsi, kad nuostolius dėl sudaužytos transporto priemonės jam atlygins draudimas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius