Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 18 /19:49

Tragiškas vakaras Panevėžio rajone: į avariją pakliuvo trys vilkikai, vienas vairuotojas žuvo

Šiandien 23.35 val. Bendrajame pagalbos centre buvo gautas pranešimas apie tai, kad Panevėžio rajone, ties Šeškų kaimu, susidūrė trys vilkikai. 15min žiniomis, „Renault“ markės vilkiką vairavęs vyras žuvo.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 2 Avarija Kriminalai

Trečiadienį vėlai vakare avarija įvyko Panevėžio aplinkkelyje. Rygos kryptimi važiavęs „Renault“ vilkikas kliudė dešinėje pusėje buvusius kelio atitvarus ir metalinę konstrukciją, laikančią informacines švieslentes. Vilkikas nulėkė nuo kelio. Jo kabina smigo į griovį.

Atvykus specialiosioms tarnyboms paaiškėjo, kad avariją patyręs vairuotojas žuvo. Medikai jam padėti jau nebegalėjo. Nuvirtusią metalinę konstrukciją taip pat kliudė ir dar du vilkikai „Scania“. Jų vairuotojai, 15min žiniomis, nesužeisti.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje

Panevėžio aplinkkelis abejomis kryptimis buvo uždarytas beveik parą, dėl eismo įvykio nusidriekė kelių kilometrų spūstis, ketvirtadienio dieną eismas buvo atnaujintas. „Renault“ vilkiko puspriekabė ir nuversta metalinė konstrukcija užblokavo eismą. Kelio atlaisvinimo darbai, tikėtina, gali užsitęsti iki pat ryto, tad atvykę kelininkai pastatė apylankos ženklus. Vairuotojams rekomenduojama rinktis kitus maršrutus.

Pirminiais duomenimis, „Scania“ vilkikų vairuotojai blaivūs. Įtariama, kad žuvęs vairuotojas galėjo užmigti prie vairo arba sušlubavo jo sveikata.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius