-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 07 /19:48

Panevėžio rajone vertėsi sunkvežimis, šalia susidūrė dar du: kilometrinė spūstis

Šiandien 17.12 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Panevėžio rajone, Ramygalos seniūnijoje magistraliniame kelyje A8 ties Daukšynės kaimu nuo kelio nuvažiavo ir apsivertė krovininis automobilis. Kaip praneša BPC, viduje yra prispaustas žmogus.
Avarijos vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Informacija apie įvykį perduota Panevėžio apskrities priešgaisrinei ir gelbėjimo tarnybai, Panevėžio apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai bei Panevėžio apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

15min žiniomis, eismas nuo Kauno pusės vyksta, tačiau priešinga kryptimi transporto srautas visiškai sustabdytas. Kryptimi nuo Panevėžio pusės praėjus valandai po avarijos buvo susidariusi bent 2-3 kilometrų ilgio spūstis.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje

Beje, ta kryptimi, kur eismas neužblokuotas, transportas juda palyginti lėtai. Vairuotojai juokauja, kad srautas primena laidotuvių procesiją, nes dauguma automobilių yra su avariniais žibintais ir rieda maždaug 30 km/val. greičiu. „Kelias – grynas ledas“, – 15min pranešė vienas vairuotojų.

15min fotoreporteris Tomas Markelevičius iš įvykio vietos pranešė, kad šiame kelyje įvyko dvi avarijos viena po kitos. Pirmoji atrodė baisokai, tačiau padariniai nebuvo tokie rimti, koks grėsmingas buvo pirminis pranešimas.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje

Lenkijoje registruotas vilkikas DAF su puspriekabe apledėjusiu keliu važiavo nuo Panevėžio, kuomet vairuotojas jo nesuvaldė ir vertėsi aukštyn ratais dešiniajame kelkraštyje. Vairuotojas nesusižeidė, iki gelbėtojų atvykimo jis pats išsiropštė iš kabinos. Tačiau tai buvo ne visos bėdos šiame kelio ruože.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje

Ties virtusiu vilkiku kitiems vairuotojams dėl saugumo ir smalsumo pristabdant, dar vieno sunkvežimio vairuotojas nesilaikė saugaus atstumo ir rėžėsi į priešais ta pačia kryptimi slinkusį krovininį automobilį. Šiems vairuotojams teko užpildyti eismo įvykio deklaraciją.

Iš pradžių kelią blokavo specialiosios tarnybos, atskubėjusios gelbėti durpių krovinį vežusio lenko, o netrukus eismo kliūtimi tapo šie deklaraciją pildantys vairuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius