Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio rajone vilkikas į griovį nusviedė „Renault“

Antradienio popietę Panevėžio rajone, greta Ūtos kaimo susidūrė lengvasis automobilis „Renault“ ir vilkikas DAF. Per avariją žmonės rimčiau nenukentėjo.
Avarija Panevėžio rajone
Avarija Panevėžio rajone / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Incidentas įvyko tuomet, kai nuo Piniavos gyvenvietės atvažiavęs vilkiko vairuotojas ketino sukti į kairėje pusėje esantį Panevėžio aplinkkelį. Vyras ruošėsi važiuoti į Šiaulius.

Vilkiko vairuotojas turėjo praleisti visus, priešpriešinio eismo kryptimi tiesiai važiuojančius automobilius, tačiau nepastebėjo „Renault“.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžio rajone
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžio rajone

Lengvuoju automobiliu vykusi moteris teigė, kad važiavo gana lėtai ir matė greitį mažininatį vilkiką, tačiau negalvojo, jog šis trenksis į jos automobilį. Po smūgio „Renault“ nulėkė į griovį, o vilkikas liko stovėti sankryžoje.

Lengvuoju automobiliu važiavusi moteris sužeidimų nepatyrė. Ją apsaugojo oro pagalvės ir saugos diržas. Tiesa, vairuotoją apžiūrėjo atvykę medikai. Moteris į ligoninę vykti atsisakė.

VIDEO: „Renault“ ir vilkiko avarija

Kadangi sužeistų žmonių per avariją nebuvo, policijos pareigūnai vairuotojams padėjo užpildyti eismo įvykio deklaraciją.

Vilkiko vairuotojas kelionę į Šiaulius tęsė sava eiga, o „Renault“ į Druskininkus buvo išgabentas techninės pagalbos automobiliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius