Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio rajono policija sudarė parduotuvės plėšiko fotorobotą

Panevėžio rajono policija sudarė fotorobotą nusikaltėlio, kuris antradienį apiplėšė parduotuvę ir su bendru išnešė du kasos aparatus. Policija prašo visuomenės pagalbos ir tikisi, kad kas nors atpažins įtariamąjį.
Įtariamojo fotorobotas
Įtariamojo fotorobotas / Panevėžio rajono policijos nuotr.

Kaip rašoma Panevėžio r. policijos pranešime, antradienį apie 18.45 val. parduotuvėje „Žemdirbių globėjas“, esančioje Panevėžio r., Berčiūnų kaime, buvo įvykdytas plėšimas, kuriame dalyvavo du maždaug 25 metų amžiaus jaunuoliai.

Vienas vyriškis buvo apie 160-170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, apvalaus veido, trumpa nosimi, buvo užsidėjęs baltos spalvos kepurę su juodomis juostomis į viršų, apsirengęs juoda striuke, kurios kairėje krūtinės pusėje buvo emblema, mūvėjo tamsiai mėlynus džinsus.

Antras vyriškis buvo apie 180-185 cm. ūgio, lieso kūno sudėjimo, pailgo veido, buvo užsidėjęs juodą kepurę, apsirengęs juodais rūbais.

Policija sudarė vieno plėšiko fotorobotą. Asmenis atpažinusius šį vyriškį, prašom skambinti telefonais Panevėžyje: 503 433, 503 400 arba ateiti į Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Panevėžio rajono policijos komisariato 51 kabinetą adresu: Beržų g.46, Panevėžys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius