Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio siauruke kilo gaisras: vagonas užsidegė per bandomąją kalėdinę kelionę

Aukštaitijos siaurasis geležinkelis ruošiasi kalėdiniam laikotarpiui ir siūlo keliauti siauruku į švytintį Kalėdinį miestelį Panevėžio traukinių depe. Šiandien vyko bandomoji kelionė, kurią apkartino didelė techninė nelaimė – užsidegė siauruko vagonas.

Šiandien apie 11 val. gausios ugniagesių pajėgos skubėjo į Aukštaitijos siaurąjį geležinkelį. Buvo pranešta, kad siauruko vagonuose kilo gaisras, veržiasi dūmai.

Iš įvykio vietos VšĮ „Aukštaitijos siaurasis geležinkelis“ direktorius Darius Liutikas naujienų portalui JP pasakojo, kad gaisras nesutrukdys suplanuotų kalėdinių kelionių.

Užsidegė galbūt nuo krosnelės – galėjo iškristi malka.

„Galimai vagonas galėjo užsidegti nuo krosnelės – galėjo iškristi malka.

Kai bus atliktas vidinis tyrimas, paaiškės gaisro priežastis. Užsidegė vienas vagonas ir buvo greitai užgesintas. Žmonės nenukentėjo. Beje, dėl Kalėdinio siauruko niekas nesikeičia – kelionės į švytinti Kalėdinį miestelį įvyks. Antra vertus, užsidegė ne papuoštas vagonas.

„Gaisras vyko depo teritorijoje“, – aiškino siauruko vadovas D.Liutikas ir ramino užsisakiusius keliones kalėdiniam laikotarpiui – jos įvyks.

Siauruko vadovas kol kas negalėjo ir pasakyti, kiek jo vadovaujama įstaiga patyrė nuostolių. Anot D.Liutiko, viskas paaiškės po tyrimo.

„Aukštaitijos siaurasis geležinkelis“ jau antrus metus kviečia sukurti Kalėdinę nuotaiką sau ir savo artimiesiems, keliaujant pas Kalėdų senelį unikaliu Lietuvos Kalėdiniu siauruku. Šiais metais Kalėdinė šventė vyks Troškūnuose ir Panevėžyje siaurojo geležinkelio depe. Tad Siauruku pas Kalėdų senelį vyks iš Anykščių siaurojo geležinkelio stoties į Troškūnus ir iš Panevėžio stoties – į depą garvežinę.

Kelionės numatytos nuo 2022 m. gruodžio 3 iki 2023 metų sausio 6 d. kasdien, išskyrus Šv. Kalėdų pirmąją dieną ir Naujųjų metų pirmą dieną (gruodžio 25 d. ir sausio 1 d.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius