Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje avariją pamačiusi vairuotoja taip išsiblaškė, kad kitoje sankryžoje į įvykį pateko pati

Sekmadienį apie 14 val. Panevėžyje įvyko avarija. Jos metu pagalbos prireikė moteriai, kuri, pirminiais duomenimis, į sankryžą įvažiavo degant raudonam šviesoforo signalui.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Incidentas įvyko Klaipėdos ir Žvaigždžių gatvių sankryžoje. Į eismo įvykį patekęs „Renault“ vairuotojas pasakojo, kad sulaukė žalio šviesoforo signalo, suko į kairę ir ketino važiuoti miesto centro link.

Tuo metu vaikinui iš dešinės pusės į sankryžą netikėtai įvažiavo moters vairuojamas „Citroen“. Po kelių akimirkų automobiliai susidūrė.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Po avarijos moteris pasakojo, kad pati nesuprato, kaip galėjo į sankryžą įvažiuoti degant raudonai šviesai. „Citroen“ vairuotoja sakė, kad ją išblaškė Klaipėdos ir F.Vaitkaus gatvių sankryžoje įvykusi avarija, kur susidūrė du „Renault“ automobiliai.

„Prieš tai važiavau per sankryžą, kur irgi buvo susidūrę du automobiliai. Dar pagalvojau, kad štai kokia nelaimė žmonėms nutiko. Dabar pati į avariją patekau. Negaliu pasakyti, ar tikrai važiavau per raudoną. Nepamenu to momento. Mano dėmesį išblaškė pamatyta avarija“, – pasakojo „Citroen“ vairuotoja.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Įvykio vietoje pasirodė ne tik policijos pareigūnai, bet ir medikai. Jie apžiūrėjo „Citroen“ vairuotoją. Moteris skundėsi rankos skausmais, bet į ligoninę vykti atsisakė. „Renault“ ekipažas sužeidimų nepatyrė. Automobilyje išsiskleidė oro pagalvės.

Per avariją buvo gerokai apdaužyti abu automobiliai. Nė vienas iš jų po įvykio nebepajudėjo sava eiga.

Įvykio aplinkybes aiškinasi policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius