Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje darbo vietoje sudegė moteris

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad pPer praėjusią parą šalyje užgesinti 62 gaisrai. Deja, viename iš jų žuvo žmogus.
Ugniagesys gesina gaisrą
Ugniagesys gesina gaisrą / 15min.lt skaitytojo Eimanto G. nuotr.

Apie 16.30 val. gaisras kilo Panevėžyje, Smėlynės gatvėje esančioje individualioje įmonėje „Plastonas“. Per gaisrą aprūko koridoriaus patalpos, sudegė kėdė ir stalas, o gaisravietėje rastas žuvusios moters kūnas. Šalia jo buvo įjungtas dujų šildytuvas su 50 litrų talpos buitinių dujų balionu, kurį ugniagesiai išnešė į lauką. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Apie 21.16 val. Klaipėdos ugniagesiai gavo pranešimą, jog Sulupės gatvės daugiabučio namo laiptinėje įvyko sprogimas. Po sprogimo gaisras nekilo, tačiau išdužo visi laiptinės langai. Sprogimo metu buvo sužaloti 4 vaikai. Du 15-ečiai ir 8-erių metų berniukas buvo išvežti į Klaipėdos vaikų ligoninę, o vienas 14-etis reanimobiliu išvežtas į Kauno ligoninę. Įvykis tiriamas.

Ketvirtadienį ryte apie 5.15 val. Palangoje, Kretingos gatvėje, sodų bendrijoje „Bočiai“, užsiliepsnojo ekskavatorius-krautuvas. Gaisro metu išdegė vairuotojo kabina, nuo karščio išbyrėjo mašinos langai. Gaisras įsiplieskė dėl gedimų automobilio elektros instaliacijoje.

Apie 5.55 val. Vilniuje, Nemenčinės plento ir Kairėnų gatvės sankryžoje, užsidegė 2006 m. laidos automobilis Renault Vel Satis. Atskubėjus ugniagesiams, mašina jau degė atvira liepsna. Per gaisrą išdegė automobilio priekinė dalis ir salonas. Įvykio aplinkybės aiškinamos.

Dar vienas automobilis apie 13 val. užsiliepsnojo Kaune, Ašigalio gatvėje. Ugnis nuniokojo lengvojo automobilio Chrysler Neon variklio skyrių, o gaisras kilo dėl gedimų mašinos kuro tiekimo sistemoje.

Apie 19.20 val. Gaisras kilo Šilutės rajone, Alkos kaime, septyniems savininkams priklausančiame ūkiniame pastate. Atskubėjus ugniagesiams, medinė daržinė, pristatyta prie mūrinio tvarto, jau skendėjo liepsnose, tad jos išgelbėti nepavyko. Be to, sudegė ir tvarto stogo konstrukcijos bei apie 6 tonos šieno. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius