Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje išdaužius stiklo paketą įsibrauta į „Maxima“ parduotuvę

Vėlų ketvirtadienio vakarą Panevėžyje, Ukmergės gatvėje buvo išdaužtas parduotuvės „Maxima“ stiklo paketas. Į vidų patekęs asmuo vėliau buvo sulaikytas netoliese.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Į parduotuvę asmuo įsibrovė akmenimis išdaužęs įėjimo stiklo paketus. Tiesa, vyras iš pradžių bandė stiklą išmušti greta stovėjusia šiukšliadėže, tačiau jam to padaryti nepavyko. Galiausiai, pasitelkęs akmenis, įsibrovėlis iškūlė stiklus ir pateko į vidų.

Parduotuvėje suveikė signalizacija. Matyt, tai ir išgąsdino įsibrovėlį, kadangi jis iš patalpų itin mikliai pasišalino. Vos per minutę atvykę apsaugos tarnybos darbuotojai įsilaužėlio neberado, tačiau kartu su policija ėmė šukuoti aplinkines teritorijas, mat buvo aiški bėglio pasišalinimo kryptis. Į įvykio vietą atskubėjo ir kinologai.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje

Dar už kelių minučių įtariamasis buvo sulaikytas greta esančiame Skaistakalnio parke. Beveik neabejojama, kad pareigūnai sulaikė būtent tą asmenį, kuris ir įsibrovė į „Maxima“ parduotuvę. Įsilaužėlis susipjaustė stiklo šukėmis ir įvykio vietoje paliko kraujo lašus. Sulaikytas asmuo taip pat buvo kruvinomis rankomis.

Policijos pareigūnai ir parduotuvės administracija aiškinsis, kokių dar nuostolių padarė asmuo. Peržiūrėjus vaizdo įrašus paaiškės, ar įsibrovėlis spėjo ką nors išsinešti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius