-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje melagingai pranešta apie sprogmenį prie prekybos centro „Kubas“

Šeštadienio naktį, apie 1 val. Panevėžyje specialiąsias tarnybas ant kojų sukėlė pranešimas apie sprogmenį. Skambinęs asmuo pasakė, kad prie prekybos centro „Kubas“ padėtas sprogstamasis užtaisas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Netrukus į vietą, kur tariamai turėjo būti padėtas sprogmuo, suvažiavo visos specialiosios tarnybos. Prekybos centras buvo aptvertas. Netrukus nustatyta, kad skambinęs asmuo pasinaudojo greta prekybos centro esančiu taksofonu. Kilo įtarimas, kad pranešimas gali būti melagingas.

Netrukus įvykio vietoje pradėjo dirbti ir policijos tyrėjai. Jie ant taksofono būdelės ieškojo pirštų atspaudų, padėsiančių nustatyti skambinusį asmenį.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Galiausiai paaiškėjo, kad sprogmenų prie prekybos centro „Kubas“ neaptikta. Dėl melagingo pranešimo apie sprogmenį pradėtas tyrimas.

Tai jau antras melagingas pranešimas apie sprogmenį Panevėžyje ir rajone per parą. Penktadienio ryte sujudimas buvo kilęs Miežiškių miestelio mokykloje. Manoma, kad apie sprogmenį pamelavo tos pačios mokyklos auklėtinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius