Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje nuo policijos spruko ir į kelio ženklą rėžėsi „Volkswagen“ vairuotojas

Sekmadienį Panevėžyje nuo policijos pareigūnų ekipažo spruko „Volkswagen“ vairuotojas. Jis nesuvaldė automobilio, patyrė avariją ir iš įvykio vietos spruko bėgte.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Gaudynės prasidėjo tuomet, kai policijos pareigūnai pastebėjo pavojingai važiuojantį „Volkswagen Golf“. Ekipažas nusprendė automobilį pasivyti ir sustabdyti.

Tačiau „Volkswagen“ vairuotojas suprato, kad atkreipė policijos dėmesį ir yra sekamas, todėl padidino greitį ir ėmė sprukti nuo ekipažo.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

„Volkswagen“ vairuotojui miesto gatvėmis pavyko kiek atsiplėšti nuo policijos, tačiau sukdamas iš J.Lindės-Dobilo gatvės į J.Zikaro gatvę jis automobilio nebesuvaldė ir trenkėsi į namo tvorą bei nuvertė kelio ženklą. Beje, prieš tai jis tik per plauką išvengė susidūrimo su kitu automobiliu.

Vairuotojas nusprendė palikti savo automobilį ir iš įvykio vietos sprukti. Jį pastebėjo vietos gyventojai, per kurių kiemus bėgte ir pasileido vaikinas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Policijos pareigūnams dirbant įvykio vietoje, praėjus beveik valandai nuo avarijos, prie automobilio atėjo asmuo ir prisistatė „Volkswagen“ vairuotoju.

Jis tvirtino sprukęs todėl, kad neturi teisės vairuoti. Avarijos aplinkybes aiškinasi Kelių policijos pareigūnai. „Volkswagen Golf“ priverstinai nuvežtas techninės pagalbos automobiliu į sulaikytų transporto priemonių saugojimo aikštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius