Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje pagarsėjusio chuligano automobilyje – du trylikamečiai ir žaislinis ginklas

Vėlų pirmadienio vakarą Panevėžio policijos pareigūnai sulaikė vairuotoją, kuris įtariamas ne tik vairavimu neturint tam teisės, bet ir kitais nusikaltimais. Aiškinantis aplinkybes paaiškėjo daugiau su šiuo asmeniu galimai susijusių įvykių.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Pirmadienio vakarą Panevėžio policijos pareigūnai sulaukė pranešimo iš piliečio, kuris pastebėjo įtartinai manevruojantį apdaužytą „Audi“ automobilį. Priekinis automobilio stiklas buvo sudaužytas, sulamdytas stogas bei galinis sparnas.

Galiausiai transporto priemonė sustojo Bendrijų gatvėje, tačiau iš jos išlipę trys žmonės pasišalinti nespėjo. Per kelias minutes nuo pranešėjo skambučio sureagavę policijos pareigūnai sulaikė visus tris asmenis, iš kurių du – trylikamečiai.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje

Automobilį vairavo policijai žinomas panevėžietis. Beje, teisės vairuoti neturintis 1995-aisiais metais gimęs vyras praėjusį trečiadienį taip pat pasižymėjo savo veiksmais prie vairo.

Tuomet jis „Peugeot“ automobiliu Žemaičių gatvėje apdaužė dvi transporto priemonės ir nuvertė šiukšlių konteinerį. Tąsyk jis paspruko iš avarijos vietos, bet vėliau į ją grįžo, buvo atpažintas ir sulaikytas.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje

Visgi panašu, kad panevėžietis jokių išvadų nepadarė ir siautėja toliau. Aiškinantis pirmadienio vakaro įvykio aplinkybes paaiškėjo, kad šiuo, gerokai apdaužytu ir suniokotu automobiliu atvykęs įtariamasis prieš kurį laiką galimai įvykdė vagystę vienoje iš Panevėžio degalinių.

Be to, policijos pareigūnai automobilio salone rado ir žaislinį revolverį.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje

„Audi“ vairavęs panevėžietis buvo sulaikytas ir išvežtas į policijos komisariatą. Kartu su vairuotoju automobilyje buvę du nepilnamečiai panevėžiečiai perduoti tėvams.

Automobilis išgabentas į policijos sulaikytų transporto priemonių saugojimo aikštelę. Aiškinamasi, kam išties priklauso „Audi“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius