Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 29 /21:22

Panevėžyje per avariją apvirto autobusiukas, sužeistos jaunosios Alytaus krepšininkės

Šeštadienį Panevėžyje, Pilėnų ir Alanto gatvių sankryžoje įvyko avarija. Jos metu ant šono apvirto keleivius vežęs autobusiukas. Pirminiais duomenimis, medikai į ligoninę išgabeno aštuonis žmones.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Avarija įvyko tuomet, kai šalutine Alanto gatve važiavęs keleivinio autobusiuko vairuotojas sankryžoje nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio „Toyota Avensis“. Po smūgio devyniolika žmonių vežęs „Iveco“ apvirto ant šono.

Keleiviai iš nuvirtusio autobusiuko išsiropštė išstūmę priekinį stiklą. Avarijos vietoje prireikė gausių medikų pajėgų. Smūgio metu daugiau ar mažiau nukentėjo aštuoni asmenys, tarp jų ir nepilnamečiai, trenerė ir vieno vaiko motina.

VIDEO: Panevėžyje apsivertė autobusiukas, vežęs moksleivius

Autobuso vairuotojas tvirtino, kad iš vežė sportininkus, tačiau negalėjo atsakyti, kokios sporto šakos atstovai jo keleiviai. Vėliau paaiškėjo, kad „Iveco“ iš Panevėžyje vykstančio LKF taurės finalo varžybų namo vežė jaunuosius krepšininkus ir krepšininkes, kurie  „Cido“ arenoje dalyvavo Lietuvos moksleivių lygos Žvaigždžių dienoje.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

„Mes važiavome į Alytų. Nepastebėjau, kad mano gatvė – šalutinė. Paskutinę akimirką pamačiau kitą automobilį, bet išvengti avarijos nepavyko. Žmonės labai nenukentėjo. Šiek tiek apsidaužė. Mačiau, kad kažkam prakirstas antakis. Aš pats susipjausčiau delną. Apmaudi mano klaida ir tokios pasekmės“, – sakė „Iveco“ vairuotojas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Avarijos vietoje darbavosi ir ugniagesiai gelbėtojai. Jiems patikėta avarijos vietoje sušluoti duženas ir surinkti išsiliejusią alyvą, kuri išbėgo iš „Toyota Avensis“. Pastarojo automobilio vairuotojas teigė, kad dėl avarijos kalta sankryža.

„Pats laikas čia būtų šviesoforą įrengti, nes įvykių čia netrūksta. Neapsižiūrėjo žmogus iš kito miesto ir štai kaip baigėsi“, – pasakojo „Toyota“ vairuotojo draugas.

Avarijos metu abu vairuotojai buvo blaivūs. Tikslesnes įvykio aplinkybes tiria policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius