Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje po avarijos į vieną iš automobilių atsitrenkė neatidi vairuotoja

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Panevėžyje, Klaipėdos ir Žvaigždžių gatvių sankryžoje susidūrė „Volkswagen“ ir „Škoda“. Per avariją žmonės nenukentėjo, tačiau automobiliai apgadinti gana smarkiai.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Avarija įvyko tuomet, kai sankryžos jau nebereguliavo šviesoforas. Vairuotojai privalėjo vadovautis kelio ženklais. Eismo įvykį sukėlė „Škoda“ vairuotojas, kuris į sankryžą įvažiavo iš šalutinės gatvės.

Netikėtai atsiradusios kliūties nebespėjo išvengti pagrindine gatve važiavęs „Volkswagen“ vairuotojas. Jis trenkėsi į „Škoda“ ir po smūgio užšoko ant šaligatvio.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

„Volkswagen“ buvo apgadintas itin smarkiai, išlaužti abu priekiniai ratai, apdaužytas kėbulas. Abiems automobiliams suveikė oro pagalvės. Įvykio vietoje pasirodė ir medikai, tačiau po pirminės apžiūros nė vieno eismo įvykio dalyvio į ligoninę gabenti neprireikė.

Šių automobilių susidūrimo vietoje įvyko ir dar vienas nedidelis incidentas. Į antroje eismo juostoje stovinčio „Škoda“ galinę dalį atsitrenkė užsižiopsojusi mergina.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Tiesa, smūgis nebuvo stiprus, todėl abu automobiliai buvo tik apibraižyti. Jauna vairuotoja pasakojo, kad kliūtį pastebėjo, tačiau nesuveikė automobilio stabdžiai.

Kur kas realesnė versija yra ta, kad mergina žvilgsnį buvo nukreipusi į apdaužytą ir dviem ratais ant šaligatvio stovintį „Volkswagen“ ir priekyje esančią kliūtį pastebėjo per vėlai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius