Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Panevėžyje prisiekusią naują kriminalistę palaimino kunigas

Balandžio 11 dieną Panevėžio apskrities vyriausiame policijos komisariate prisiekė nauja pareigūnė Greta Urbonavičiūtė, baigusi Mykolo Romerio universitetą.
Greta Urbonavičiūtė
Greta Urbonavičiūtėc / Panevėžio apskr. VPK nuotr.

Greta dirbs Panevėžio miesto ir rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriuje. Ji policininke tapti svajojo nuo vaikystės ir tuo niekada neabejojo. Baigusi mokyklą, kryptingai siekė tikslo ir įstojo į Mykolo Romerio universitetą. Pasirašiusi trišalę sutartį su universtitetu ir Panevėžio miesto ir rajono policijos komisariatu, žinojo, kad dirbs Panevėžyje. Tuo ji labai patenkinta ir dabar jau ketina siekti realizuoti studijų metu įgytas žinias ir įgūdžius. Greta užsiminė, jog nei atlikta praktika, nei darbas jos neišgąsdino, teigė, jog džiaugėsi savo pasirinkimu ir dąsiai ryžosi pradėti dirbti nelengvą, tačiau garbingą, nemonotonišką ir kilnų pareigūno darbą.

Panevėžio apskr. VPK nuotr./Panevėžio apskrities VPK pareigūnai
Panevėžio apskr. VPK nuotr./Panevėžio apskrities VPK pareigūnai

Prisiekusią pareigūnę Gretą Urbonavičiūtę sveikino Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Egidijus Lapinskas. Jis pasidžiaugė Greta, noriai grįžusia dirbti į gimtąjį miestą. Linkėjo jai atsakingos tarnybos, tobulėjimo, daugelio karjeros laiptelių policijos sistemoje.

Policijos kapelionas Eugenijus Troickis palaimino naują pareigūnę ir linkėjo, kad Dievo palaima lydėtų asmeniniame gyvenime bei tarnyboje, kai teks priimti svarbius sprendimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius