Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje studento kelionė į Vilnių pasibaigė vos prasidėjusi

Sekmadienį, apie 16 val. Panevėžyje įvykusi avarija sujaukė studento planus vykti į Vilnių. Vaikinas Nemuno ir Ramygalos gatvių sankryžoje pateko į eismo įvykį. Panevėžiečiui kelią pastojo jo nepraleidusi moteris.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Prieš įvykstant avarijai „Alfa Romeo“ vairavęs panevėžietis važiavo paimti kitų ekipažo narių ir tuomet ketino keliauti sostinę. Ten studentas Mykolo Romerio universitete pirmadienį ryte ruošėsi laikyti egzaminą.

Deja, vaikino kelionė baigėsi už kelių sankryžų nuo namų. „Alfa Romeo“ vairavusio ir tiesiai sankryžoje ketinusio važiuoti jaunuolio nepraleido į kairę sukusi moteris. Automobiliai susidūrė ir po smūgio praktiškai užblokavo įvažiavimą į Nemuno gatvę.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

„Mitsubishi Carisma“ automobiliu važiavusiai 26-erių metų vairuotojai prireikė medikų pagalbos. Išsiskleidusi oro pagalvė smogė jai į veidą. Moterį į ligoninę nugabeno medikai.

„Alfa Romeo“ vairavęs studentas skundėsi kelio skausmais, tačiau į medikus avarijos vietoje nesikreipė.

VIDEO: Panevėžyje susidūrė „Alfa Romeo” ir „Mitsubshi”

Kartu su Pasvalyje gyvenančia „Mitsubishi“ vairuotoja automobilyje važiavo ir keleivė. Ant galinės sėdynės sėdėjusi moteris sakė, kad „Alfa Romeo“ važiavo išjungtomis šviesomis. Pastarąjį automobilį vairavęs vaikinas tai neigė.

Policijos pareigūnai nusprendė patikrinti studento blaivumą. Alkoholio matuoklio ekrane užsidegė nuliai. Pirminiais duomenimis dėl įvykio kalta aštuonerių metų vairavimo stažą turinti moteris.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Įvykio vietoje pasirodė ir ugniagesiai gelbėtojai. Jie nuo važiuojamosios dalies pašalino nuolaužas. Po avarijos abiems automobiliams prireikė techninės pagalbos. Jie sava eiga nepajudėjo.

Neatmetama galimybė, kad „Mitsubishi“ vairuotoja iš priekio atvažiuojančio automobilio galėjo nepastebėti dėl prastų oro sąlygų. Tuo metu gana smarkiai lijo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius