Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Panevėžyje sulaikyti nepatyrę multimedijų vagys

Pastaruoju metu panevėžiečiai dažnai nukenčia dėl vagysčių iš automobilių, kai išdaužus stiklus pagrobiamos multimedijos ir kita įranga. Pareigūnai deda visas pastangas šioms vagystėms ištirti – intensyviu darbu ištiriama vis daugiau šių nusikalstamų veikų.
Bylos įkalčiai
Bylos įkalčiai / Panevėžio apskrities VPK nuotr.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai balandžio mėn. 13 dieną sulaikė aštuoniolikmetį panevėžietį, kuriam pareikšti įtarimai dėl septynių vagysčių iš automobilių, kai buvo pavogtos multimedijos ar žibintai. Vaikinas policijai žinomas. Taip pat pareigūnai sulaikė dar du asmenis, įtariamus vagyste iš automobilio Panevėžyje.

Sulaikyti panevėžiečiai, septyniolikmetis ir aštuoniolikmetis, policijai žinomi.

2017-05-17 apie 3 val. nakties jie kėsinosi Panevėžyje, Statybininkų g., iš automobilio „VW Passat“ pavogti multimediją. Jaunuoliai bėgo iš įvykio vietos, tačiau pasprukti nepavyko, operatyviai veikę pareigūnai juos sulaikė iškart po įsilaužimo į automobilį, Panevėžyje, Tulpių g.

Panevėžio apskrities VPK nuotr./Bylos įkalčiai
Panevėžio apskrities VPK nuotr./Bylos įkalčiai

Pareigūnai dalį vogtų multimedijų ir automobilių vairų konfiskavo apieškoję aštuoniolikmečio automobilį, pasakojama Panevėžio apskrities VPK atstovų pirmadienį paviešintame pranešime.

Asmenims pareikšti įtarimai ir paskirtos maksimalios kardomosios priemonės – suėmimai 3 mėnesiams. Jiems už svetimo turto pagrobimą gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius