Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Panevėžyje susidūrė du automobiliai, trečiam langą išdaužė kelio ženklas

Šeštadienį viena pagrindinių Panevėžio miesto eismo arterijų – Smėlynės gatvė, užsikišo dėl neįprastos avarijos. Čia susidūrė du automobiliai, tačiau kliuvo ir dar vienai transporto priemonei. 
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / 15min.lt skaitytojo Antano nuotr.

Paaiškėjo, kad ties įvažiavimu į Respublikinės Panevėžio ligoninės priimamąjį apsisukti sumanė „Toyota“ vairuotojas. Tačiau vyras šį manevrą nusprendė atlikti iš pirmosios eismo juostos.

Tuo metu antrąja eismo juosta važiavo „Volvo“. „Toyota“ pasuko į antrąją juostą ir automobiliai susidūrė. Po tarpusavio kontakto „Toyota“ metėsi į kelkraštį, kuriame surikiuoti ligoninės lankytojų automobiliai.

15min.lt skaitytojo Antano nuotr./Avarijos vietoje
15min.lt skaitytojo Antano nuotr./Avarijos vietoje

„Toyota“ automobilį sustabdė kelio ženklas. Susidūrimo metu jis nulinko ir gerokai trinktelėjo parkavimo vietoje stovėjusiam „Rover“. Ženklas pataikė tiesiai į galinį stiklą ir jį iškūlė.

Į avarijos vietą atvyko policijos pareigūnai, mat avarijos dalyviai neišsiaiškino, kiek eismo įvykio deklaracijų pildyti. Kelių policininkai vairuotojams išaiškino deklaracijų pildymo tvarką ir netrukus atlaisvino važiuojamą dalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius