Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Panevėžyje susidūrė „Toyota“ ir „Opel“ – žmones apsaugojo oro pagalvės

Penktadienį Panevėžyje susidūrė du automobiliai. Eismo įvykio metu žmonės rimtų sužeidimų išvengė, tačiau automobiliai apgadinti nemenkai.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min skaitytojų nuotr.

Incidentas įvyko M.Valančiaus ir Respublikos gatvių sankryžoje. Čia kelio nepasidalijo „Toyota C-HR“ vairavusi mergina ir „Opel Astra“ vairuotojas.

Pirminiais duomenimis, dėl avarijos kaltė krenta ant „Toyota“ vairavusios merginos. Ji į pagrindinę Respublikos gatvę iš šalutinės M.Valančiaus gatvės įvažiavo neįsitikinusi, kad manevras bus saugus.

15min skaitytojų nuotr./Įvykio vietoje
15min skaitytojų nuotr./Įvykio vietoje

Tačiau „Toyota“ tapo kliūtimi pagrindine gatve judėjusiam „Opel“. „Opel“ rėžėsi į „Toyota“ šoną. Nuo smūgio „Toyota“ apsisuko ir užšoko ant eismo srautus skiriančios žalios vejos.

Susidūrimas buvo gana smarkus. Jo metu išsiskleidė abiejų automobilių oro pagalvės. Pirminiais duomenimis, abiejų transporto priemonių vairuotojams ir keleiviams rimtesnių sužeidimų išvengti pavyko. Vairuotojai buvo blaivūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius