Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje susidūrė vos prieš dvi savaites teises gavusi mergina ir patyręs vairuotojas

Ketvirtadienio vakarą Panevėžyje, Vilniaus ir Basanavičiaus gatvių sankryžoje susidūrė du automobiliai. Per avariją žmonės nenukentėjo, tačiau transporto priemonės buvo gerokai apgadintos.

Incidentas įvyko tuomet, kai „Ford“ vairavusi jauna mergina suko į kairę. Šioje sankryžoje tokį manevrą galima atlikti tik tuomet, kai dega papildoma rodyklė. Mergina nepastebėjo, kad žalia rodyklė jau nebedega ir drąsiai suko.

Tuo metu priešpriešine eismo kryptimi važiavusiems automobiliams jau buvo užsidegusi žalia šviesa. Būtent taip sankryžos viduryje ir susidūrė „Ford Fiesta“ bei tiesiai važiavęs „Opel Corsa“.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

„Opel“ vairavo garbaus amžiaus vyras. Nors jo automobilis taip pat buvo pažymėtas klevo lapu, tačiau vairuotojas tikino, jog šis ženklas priklauso kitam žmogui, važinėjančiam šiuo automobiliu.

„Opel“ vairuotojas, teises turintis jau daugiau kaip keturiasdešimt metų, tvirtino, jog tai pirma rimtesnė jo avarija. Tuo metu „Ford“ vairavusi ir lemtingą klaidą sankryžoje padariusi mergina teisę sėsti prie vairo gavo vos prieš porą savaičių.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Per avariją žmonės sužalojimų išvengė, tad buvo nuspręsta nekviesti policijos pareigūnų ir pildyti eismo įvykio deklaraciją.

Tiesa, kelių policijos, o vėliau ir patrulių ekipažas sustojo pasidomėti, ar niekam nereikia pagalbos. Avarijos dalyviai patikino, kad sužeistų žmonių nėra, o kaltininkas aiškus, tad policijos paslaugų šį kartą neprireikė.

Abu automobiliai per avariją buvo gerokai apgadinti ir judėti sava eiga nebegalėjo. „Opel“ lūžo pakaba, „Ford“ buvo pramuštas radiatorius, išsiliejo aušinimo skystis, buvo užspaustas ratas.

Transporto priemonės išvežtos techninės pagalbos automobiliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius