Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje ugnis nuniokojo marokiečio automobilį

Šeštadienį apie 23 val. Panevėžyje, Molainių gatvėje užsiliepsnojo automobilis „Audi 80“. Variklio skyriuje siautėjusią ugnį sutramdė ugniagesiai.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Ugnis nuostolių padarė Lietuvoje jau septynerius metus gyvenančiam marokiečiui. Jo automobilis užsidegė baigus darbo dieną picerijoje „F1 Pica“. Picų kepėjas teigė, kad jau ruošėsi keliauti namo, bet prieš tai nusprendė užvesti ir pašildyti automobilį.

Netrukus „Audi“ pliūptelėjo liepsna, kuri tuoj pat apėmė visą variklio skyrių. Gesinti prie picerijos pastato degančio automobilio atvyko du ugniagesių ekipažai. Gelbėtojai operatyviai užgesino gaisrą, ugnis automobilio salono nepasiekė.

VIDEO: Panevėžyje degė Maroko piliečio automobilis

Manoma, kad „Audi 80“, kuriame buvo sumontuota dujų įranga, galėjo užsidegti dėl benzino nutekėjimo. Anot marokiečio, šalia buvę kolegos dar prieš įvykį užuodė benzino kvapą, tačiau kol nepasirodė ugnis, niekas gaisro pavojaus neįtarė.

Incidento vietoje pasirodė ir picerijos savininkas. Jis darbuotojui pažadėjo suteikti laisvą dieną, kad marokietis galėtų išspręsti netikėtai iškilusias problemas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius