-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje vandalai subadė dešimtis automobilių padangų

Ketvirtadienio naktį Panevėžyje, F.Vaitkaus ir Klaipėdos gatvių daugiabučių kiemuose siautėjo vandalai. Jie subadė kelias dešimtis automobilių padangų.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Ketvirtadienio rytą į darbą savo automobiliais vykti ketinę panevėžiečiai turėjo keisti savo planus. Į kiemą ryte išėję F.Vaitkaus gatvės 6-ojo, 4-ojo bei 2-ojo ir Klaipėdos gatvės 98-ojo namo gyventojai pastebėjo, kad aikštelėje stovėjusiems automobiliams subadytos padangos.

Daugiausiai padangų subadyta F.Vaitkaus gatvės 6-ojo namo kieme. Beje, vandalai neapsiribojo vienu dūriu – daugeliui automobiliu pradurtos dvi ar daugiau padangų.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje

„Ruošiausi važiuoti į darbą. Išėjau į kiemą ir žiūriu, koks čia sujudimas aplink automobilius. Kas ratą keičią, kad domkratu automobilį kelia. Pažiūrėjau į savo padangas – žiūriu ir mano viena tuščia. Neturėjau atsarginio rato, tai palikau automobilį kieme.

Paskambinau žmonai, kuri išvažiavo į darbą anksčiau, tai jos automobiliui nekliuvo. Padangos sveikos“, – sakė Klaipėdos g. 98-ojo namo gyventojas.

Policijos pareigūnai šiuo metu suskaičiavo beveik 20 nuo vandalų nukentėjusių asmenų. Manoma, kad šis skaičius dar gali didėti, nes galbūt kai kurie gyventojai savo automobilių dar net nematė.

Dėl šio nusikaltimo sulaikytų asmenų kol kas nėra. Įvykį tiria policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius